Om Meg


Ønsker du å kunne skape ditt eget drømmehjem?

Det kan jeg hjelpe deg med! Veldig mange er usikre på hva som skal til for at boligen skal få boligen i orden og få det lille ekstra, for å skape den velkjente skandinaviske «hygge»-stemningen.

Jeg har alltid funnet på kreative løsninger og god på organisering. I tillegg elsker jeg å jobbe med et lite budsjett (sitter igjen fra 7 år som student), smarte løsninger trenger ikke å koste en formue.

Ofte er det ikke de store endringene som skal til for at du skal kunne løfte hjemmet flere hakk, og det første skrittet man må ta er å ta en ordentlig gjennomgang av hjemmet. Er det noe du kan kvitte deg med?

Sliter du med rot og synes hjemmet ditt er uorganisert? Dette er min er en av mine lidenskaper, for jeg elsker å organisere og rydde. Min første klient var min egen mormor da jeg var 5 år.

Jeg organiserte og ryddet i skapene til mormor, laget tellekant og endret på dekorasjonen hennes. Jeg har vokst opp med familiens ryddigste skaper og orden. Denne lidenskapen har ikke gitt seg med alderen og nå vil jeg gjerne hjelpe flere. Både på nett og i virkeligheten.

Det du trenger er noen gode råd og bli mer sikker i valgene du tar, for ingen er mer kvalifiserte til å skape ditt drømmehjem som deg.

Kreativitet kan læres

I tillegg til at jeg elsker å organisere og rydde hjem, har jeg også en stor interesse innen dekor og interiør. Et vakkert hjem er ikke et perfekt hjem, men et hjem som viser hvem du er, har humor og selvsagt viser litt lekenhet.

Alt dette kommer frem når du tenker kreativt. Ikke overtenk, analyser og tvil på ideene dine. Kast deg ut i det, det aller meste kan fikses hvis det ikke skulle fungere likevel.

Jeg har alltid vært en kreativ person, men jeg har også lært meg å tenke mer kreativt. Det er denne kunnskapen om kreativiteten jeg gjerne vil dele med deg.


Hvem er jeg?

Hei, jeg heter Marie, er halvt norsk, halvt dansk, og barndomsårene var tilbrakt i Roskilde og Tønsberg. Jeg flyttet til Oslo da jeg begynte å studere på UiO, er fortsatt etablert i Oslo. Nå jobber til daglig med lønn, og frilans som kunstner og denne nettsiden.

Har siden barndomsårene vært aktiv med musikk (i voksen alder vært med i diverse opera-produksjoner og kor), og maler bilder med akryl og alkoholblekk som jeg bl.a. selger på nettbutikken her.

Mine utdannelser og kvalifikasjoner

  • Bachelor i Kunst- og arkitekturhistorie ved Universitetet i Oslo
  • Konmari Method: Tidy Up Your Home fra Udemy
  • Interior Design & Home Styling fra Trendimi Ireland
  • Interior Design & Styling fra JD Campus London
  • Feng Shui Interior Design Course fra International Open Academy UK
  • Design Thinking fra Venture Design
  • SketchUp for Interior Design
  • Design Thinking -Understanding the Process
  • Architectural Photography fra Richard Klein Photography

Nyhetsbrev

Vær oppdatert, meld deg på mitt nyhetsbrev

 

 

Legg igjen en kommentar