FAQ -Spørsmål og svar

Her kommer svar på ofte stilte spørsmål

Viktig informasjon: For spørsmål rundt ditt personvern, rettigheter og cookies (informasjonskapsler) gå her.  For informasjon rundt kjøpsvilkår og betingelser i henhold til kunst og produkter solgt i nettbutikken, les mer om vilkårene her.


Hva skjer på denne siden?

Soldrøm er en nettside som fokuserer på interiør, organisering og kunst. Kunsten på denne siden er laget av Marie Antoinette Larsen som også drifter denne siden, se hennes portfolio finner du her.

Kunst, illustrasjoner og diverse produkter kan kjøpe i nettbutikken. For mer informasjon rundt ordre, kjøpevilkår, betingelser og porto, gå her.

Nettsiden tilbyr et medlemssområdet der man gratis kan registrere seg og laste ned kunst, verktøy og skjemaer.

Soldrøm har også et gratis kurs i organsering og rydding du kan lese mer om her.

For mer detaljert oversikt over hva siden har å tilby, les mer på «Start her».


Trenger du konsultasjon?

Trenger du hjelp med å komme i orden, få organisert og ryddet hjemme? Mange synes det er veldig overveldende å komme i gang og her kan jeg hjelpe. Jeg liker å jobbe etter Konmari-metoden, men er fleksibel og finner løsninger tilpasset deg og dine behov.

Det første jeg gjør er en befaring, der vi sammen går igjennom hva du ønsker å fikse og hvordan vi kan jobbe videre. Vi vil sammen fylle ut et skjema, der vi jobber etter kategori eller lokasjon. Du er ikke forpliktet til flere konsultasjoner etter befaringer, og kan beholde skjemaet vi utarbeider sammen.

Varighet: 45 min

Pris for befaring: 1200 ,- kr (Oslo og Akershus) 1500,- kr (Østfold, Vestfold, Buskerud)

Pris for oppfølgning blir utarbeidet under befaring, det er mulighet for delfakturering.

Info: Jeg holder til i Oslo-området, men tar oppdrag rundt hele Østlandet. Prisene er inkludert transport og er inkludert MVA.


Vil du arrangere et foredrag?

Jeg har utarbeidet foredraget “Ryddemagi – Få hjemmet du drømmer om” til alle som trenger motivasjon for å komme i gang med oppryddingen, ikke minst oppskriften på hvordan du skal gjøre det riktig.

Hva er egentlig rot? Hvordan blir kvitt rotet en gang og for alle? Med fokus på Konmari-metoden forteller og deler jeg mine tips og erfaringer.

Dette foredraget er perfekt for de som:

  • Sliter med rot og kaos hjemme.
  • Synes det er vanskelig å komme i gang
  • Rydder hele tiden, men rotet kommer alltid tilbake
  • Trenger motivasjon og inspirasjon til deg og familien
  • Trenger nye rutiner som holder rotet borte for godt

Varighet: 45-60 minutter (kan tilpasses)

Pris: Pris varierer ut ifra omfang, antall mennesker og distanse.


Hva kan jeg gjøre med nedlastbare bildene?

Bildene du laster ned er dine og du kan trykke det på plakat, lerret eller skrive det ut hjemme. Hvis bildene skal brukes til kommersielt bruk send en mail på post@soldrom.com på forhånd.

Når du har kjøpt et nedlastbart bilde vil det komme med en gang på mailen din. Linken er aktiv for nedlasting i 7 dager.

Bildene er dekorative og interiørvennlige og egner seg godt på veggen. Utskrift og plakater egner seg godt inn i rammer, gjerne med passepartout, rammer og utstyr kan kjøpes på Ikea og Clas Ohlson til rimelig penge.

Les mer


Opphavsrett © Copyright

All kunst og illustrasjoner som selges i denne nettbutikken er laget av, og eies av Soldrøm og kunstner Marie Antoinette Larsen. Kopiering er derfor forbudt. Copyright©Soldrøm. All rights reserved. Copying is prohibited.


Presse / redaksjonell omtale

Ta gjerne kontakt dersom du ønsker å skrive en sak om Soldrøm/ Marie Larsen, eller ønsker å bruke noen av våre bilder. Ta gjerne kontakt på post@soldrom.com eller send forespørsel på skjemaet under.


Ønsker du å bli forhandler eller et samarbeid?

For eventuelt samarbeid eller hvis du ønsker å bli forhandler, ta gjerne kontakt på mail post@soldrom.com eller på kontaktskjemaet under.

[contact-form-7 id=»3755″ title=»Contact form 1″]

Copyright©Soldrøm