Start Her


Velkommen til Soldrøm

Ny på Soldrøm?

Du er kanskje ny på siden og lurer på hva slags nettside dette er?

Soldrøm er en litt annerledes interiørblogg, der det er mer fokus på organisering, DIY og kunst for at du kan skape ditt drømmehjem (dette var vel en snevrig måte å legge til slagordet for siden, ja?).

Her er det innlegg med fokus på lavt budsjett, fornyelse og kreative løsninger for å få det hjemmet du alltid har ønsket deg. Interiør er så mer enn de siste trender og dyre designmøbler (selv om det ikke er noe galt med dette heller), og det er de billigere løsningene jeg skal vise deg.

Skap et tidløst og organisert hjem med din personlighet.


Nettbutikk

I nettbutikken kan du kjøpe nedlastbar kunst, eventyrbok, illustrasjoner og merchandise jeg har laget, dette er mye av de samme produktene jeg selger på utstillinger og markeder.

Du kan finne mer om min kunst og kunstprosjekter på kunstsiden min.


Onlinekurs

Jeg tilbyr flere nettkurs innen organisering, interiør og oppussing. Få oversikt over kurstilbud og innhold på min kursportal eller under kurstilbud. Start gjerne med mitt gratiskurs Ryddemagi!


Medlemsområde

Til bloggen har jeg laget et eget medlemsområde, som er helt gratis, der du kan få tilgang til mange nedlastbare skjemaer, kunst og illustrasjoner, e-bøker og annet gøy.

Du registrerer deg og får tilgang til medlemsområde med en gang.


Kunst

Jeg har en egen underside knyttet til denne bloggen der man kan lese mer om min kunst, se min portfolio og bestille nye oppdrag, hvis du skulle ønske det.


Bloggen

Bloggen har fire hovedkategorier og en lang bloggserie som heter Feng Shui Interiør.

Organisering & Rydding

Her finner du innlegg som viser hvordan du på best mulig måte kan rydde og organisere hjemmet ditt.

Interiør

Les hvordan du kan forbedre interiøret ditt, hvordan holde orden og rydde riktig. Interiør viser også trender, men fokuserer mest på tips til å forbedre og fornye det man allerede har.

Feng Shui

Feng shui lærer deg hvordan du skal innrede- og bo, i et hjem for å skape den beste energien i hjemmet. I denne kategorien går vi innom tips og ideer for feng shui i hele hjemmet og i alle rom.

DIY & Inspirasjon

En av mine favorittkategorier, her viser jeg deg hvordan du kan gjøre det selv, trinn for trinn eller inspirasjon -som vi alle trenger innimellom. DIY har underkategorier og viser hvordan du kan fornye tingene dine, uten de store kostnadene.


Kontakt

[contact-form-7 id=»3755″ title=»Contact form 1″]

Hvis ikke kontaktskjema fungerer, send mail til post@soldrom.com

Du kan også sende meldinger på instagram og facebook, hvis det skulle være enklere. Det er også mulig å kommentere under hver blogginnlegg.


Nyhetsbrev

Meld deg på mitt nyhetsbrev for å få de siste oppdateringene, samt unike rabattkoder og tilbud direkte tilsendt.

[newsletter_form type=»minimal»]