Ny kunstbutikk på bloggen kommer snart!

kunstbutikk
Maleriet her er «Magnolia»

Soldrøm starter kunstbutikk

Dette er så spennende og jeg gleder meg veldig. Jeg produserer mye kunst for tiden (malt med alkoholblekk), og har allerede fått mange positive tilbakemeldinger (og bestillinger), så derfor åpner jeg kunstbutikk. Dette er både skummelt og jippi.

Sammen med Ostara Artwork, skal vi stille ut diverse steder og prøve å komme oss på julemesse. Tid og sted vil bli lagt ut på Facebooksiden min.

Maleriene er i ulike størrelser, men for det meste A4 og A3, men med passepartout rundt rammen vil bli større. På messe og utstilling vil vi selge bilder med og uten ramme. 

To malerier fra Magma-serien

I tillegg til å stille ut og dra på messe(r), så skal jeg også åpne en nettbutikk, på denne bloggen, eller i hvertfall knyttet til denne bloggen. Jeg hadde i utgangspunktet tenkt å lage nettbutikk via WordPress, men tok en enklere utvei, og skal ha butikk på Etsy. 

Det vil være mulig å kjøpe orginale malerier og digitale nedlastbare bilder, så du selv kan skrive ut eller trykke på ønsket format. Digitale print vil være rimelig i pris.

LES OGSÅ: Lag din egen romparfyme

Link til nettbutikk kommer etter hvert! Som sagt, masse spennende som kommer, og gleder meg masse til å få vist hele produksjonen.

Bilder fra den botaniske serien, katten medfølger ikke

Maleriene vil bli kunne sendt i alle land. Flere spørsmål iht dette vil bli besvart i nær fremtid. Jeg har fått mange meldinger på sosiale medier, og skal prøve å besvare så mange så fort som mulig.

Info: Ønsker du mer informasjon, oppdatering eller interessert i en spesialbestilling fra kunstbutikken? Da anbefaler jeg at du følger siden min på Facebook, og skriv eventuelt melding til meg der. Dato for utstillinger og messer vil også bli lagt ut her.