Rosa Marshmallow Cupcake

Denne frostingen fant jeg på Det Søte liv, og jeg kunne se og lese at dette var en oppskrift jeg bare måtte teste ut.

Denne gjør frostingen til en vinner!

Den levde virkelig opp til forventningene. Sånn virkelig. Frostingen er noe av det beste jeg har smakt på lenge, og dette fra en sjokoladefanatiker. Den kunstige/godterismaken av jordbær er virkelig magisk og det kunne ikke blitt til uten marshmallowboksen. Denne oppskriften må testes ut av alle som elsker cupcakes.

I frostingen bruker man også Birds Custard Powder, som er britisk vaniljekrempulver (kan kjøpes i diverse butikker). Det brukes blant annet til å lage custard. Den er med på å gi frostingen en mye mer kompakt konsistens. Så her er det å foretrekke denne over vaniljesukker, men hvis du ikke får tak i Birds kan du bruke Kakefyll (med vaniljesmak) fra Freia.

Jeg valgte å gjøre som oppskriften sa, og lage lyse muffins. Men kan forestille meg at det vil smake like godt på sjokolademuffins.

[yumprint-recipe id=’22’]