Vår Terrasse -Skal Bli En Grønn Oase

terrace

Welcome To The Jungle 

Det er ingen tvil om at denne sommeren har slått alle rekorder. Det har vært uten å overdrive -veldig varmt. Det betyr at vi har fått mye tid til å være ute.


Vi har stor terrasse som er på lengde med leiligheten, det er mye plass som må utnyttes når man endelig kan bruke den. Ord som «jungel» og «oase» var derfor temaene jeg ville bruke.

Det er spesielt viktig når man bor i Oslo-området og jobber i byen med grønt. Nå elsker jeg store planter, så jeg er ikke vanskelig å overbevise.

Jeg vil knytte en tråd mellom vår fine (grønne) utsikt mot elven og leiligheten, grønn terrasse virker da helt logisk.

Utsikten vår

En Terrasse med flere formål

Som sagt har vi mye plass på terrassen og egentlig, så var målet mitt å sette opp et drivhus fra Plantasjen, men mistet litt motet da våren kom så sent i gang, så neste år kanskje?

Det jeg har derimot er et drivhus av plastikk fra Biltema. Ikke like vakker, men det gjør jobben, dog jeg ikke tror drivhus var nødvendig denne sommeren.

Plantasjen solgte også små vannbasseng og jeg måtte selvsagt ha en. Selv om vi har elven rett utenfor elsker jeg vannelementer. Til dette var det naturlig å søke til eBay for å kjøpe fontene.

Husker ikke nøyaktig prisen på dette, men må ha vært rundt 100 kr. Altså billig! Fontenen går også på solpanel. 

Fontenen og bassenget har blitt mitt lille «Zen»-område, og denne lyden gjør meg så glad. Definitivt min favoritt på terrassen.

Min lille fontene
Perfekt sted å sitte om morgenen
Sofakroken er kjempevarm og bedagelig
Jungeltemaet blir ekstra forsterket av maleriet (ikke ferdig) og putene
Ikke spesielt vakker med ekstra grønt gjerde, men tryggere for kaninene.
IKEA! Elsker farger