Julemarked – Jul i bygda på torget i Trøgstad

jul i bygda
julemarked trøgstad

Jul i bygda

Da var et julemarked over og neste julemarked du kan finne meg på er Jul i bygda på Trøgstad torg lørdag 7. desember fra kl. 12

På forrige julemarked var det over 600 besøkende og jeg fikk mange hyggelige og fine tilbakemeldinger, både på utstillingen og produktene jeg solgte. Det var utrolig gøy, så takk til alle dere som tok turen innom.

Denne gang er det ingen utstilling, men nå har flere av varene kommet (typisk å komme dagen etter julemarkedet…) Så nå har jeg i tillegg til bokmerker, til- og fra lapper, trykk, kort, magneter etc, også min egen eventyrbok, eventyrlig sjokolade og glassbrikker.

Alle produktene er tatt utgangspunkt i min illustrasjonsserie «Det var en gang…» inspirert av kjente eventyr.

Det vil være andre utstillere på markedet, så gleder meg masse til å se hva som kommer, vet blant annet at det vil være mat, søm og hudpleie reprensentert, så mye å glede seg til. Vel møtt!

facebook