Dette er trendene for 2019 i interiør

opprydding

Hva sier trendene for 2019?

Nytt år og det betyr nye trender. Lurer du på hva som skjer i interiørverdenen i år, og om dekoren hjemme må for lengst oppdateres? Her er trendene for 2019, det er mye av det samme som var i 2018, men nå med sterkere fotfeste.

Grått er ut, farger er inn. Vi vil tilbake til naturen, men også ha mer teknologiske hjem. Dette kan bli en interessant kombinasjon, gjerne send meg bilder på hvordan dette kan se ut.

Trender kan være en fin inspirasjon, pekepinn i retningen du vil gå eller den fornyelse du lenge har ventet på.

Det å skifte ut hele hjemmet på grunn av nye trender fungerer dårlig for de fleste. Mitt råd er å ha en stil på møbler som du kan leve lenge med. Klassiske møbler er ofte et sjakktrekk, og noe du vil takke deg selv for når trenden er over.

Det jeg derimot synes trender er fint å fornye med er dekor, tekstiler (som gardiner, puter, tepper etc) og maling.  Jeg sier også maling for det er en så effektfull og billig måte å fornye interiøret.

Her er noen av trendene for 2019:

Her er 8 stiler som vil trende i år.

1. Botanisk stil

Dette har allerede trendet i noen år, men fortsetter i 2019. Fikenblader, insekter og botaniske trykk fortsetter.  Naturmaterialer i bohemsk stil er også å foretrekke. Vi ser også tapeter med botanisk trykk øke.

2. Anti-trend

Nå er det også en trend å ikke følge trender, men heller følge sin personlige stil! Personlig liker jeg denne veldig godt. Komfort er viktig her.

3. Vindu som vegg

Nå er det mange som liker å gjøre vinduskarmen usynlig. Dette gjøre mye med å farge lister og karmer i samme farge som veggen.

4. Geometri og Art Deco

De buede og geometriske formene fra 1920-tallet er nå igjen populære. Vi så også mange geometriske former i fjor.

5. Mer og mindre teknologi

Hæ? Joda, vi vil ha mer teknologiske og smarte hus. Samtidig, ønsker vi at enkelte rom er mer blottet for teknologi og mer rustikk, sånn man levde i gamle dager.

6. Bøker snus

En annen trend er at bøker skal snus i bokhyllen, ryggen skal innover og du må nesten gjette hvilken bok du får. Kan bli en morsom lek i hjemmet…

7. Mere farger

trendene for 2019

Vi sier mer og mer farvel til alle gråtonene som trendet noen år tilbake. Smaragd, turkis, indigo og dype farger er det som er mest populært.

8. Gjenbruk

Gjenbruken trender videre, vi liker å se at møbler er brukt og har en historie. Det skaper en trygghet og nærmest et løfte om kvalitet.

Var det noen av trendene som falt i smak hos deg?

Foto: Pixabay, Pexels, Stocksnap