Oppsummering av 2019 og det som kommer i 2020

oppsummering av 2019

I fjor startet jeg en ny tradisjon på bloggen, nemlig et tilbakeblikk på året som har godt og det som skal komme i neste år. Så dette ønsker jeg å fortsette med.

Man føler at årene går hurtigere og hurtigere, før man vet ordet av det er det snart nytt år -igjen. Januar har selvsagt 271 dager, men resten av månedene flyr avsted. Plutselig er det påske, så er sommeren (dog, sommeren har bare 20 dager, sukk), så kommer høsten. Rett etter høsten er annonsert starter julepynten i alle butikkene, og så, *pust ut* er julen over. Så gjentar vi starten av dette avsnittet, og der har du årene som kommer og går.

Føles litt brutalt å skrive det slik, og det er selvsagt ikke så ille (hele tiden). Når man går gjennom året som har gått, innser man også hvor mye man har fått gjort. Blogg eller ei, jeg vil anbefale dere alle å ta en liten oppsummering på året som har godt. For jeg er sikker på at du vil bli positivt overrasket over hvor mye du faktisk har fått gjort!

Kort oppsummering av 2019

I 2019 klarte jeg å innfri så og si alle mine planer på bloggen (og mer), jeg fikk startet nettbutikken, medlemsområde og gratis onlinekurs i organisering.

I tillegg fikk jeg med tanke på kunstutstillinger og markeder, laget en egen kunstside med portfolio av mine kunstverk og illustrasjoner, ordnet nyhetsbrev (endelig), holdt foredrag i ryddemagi og gitt ut egen eventyrbok! Dog, med tasteleif.

Plutselig ser man hvor mange milepæler 2019 har bydd på. Det er virkelig mange spennende ting som har skjedd dette året, og det gjør meg utrolig spent og optimistisk på hva det kommende året har å by på.

Tusen takk til deg, ja deg!

Det er så utrolig morsomt å se antall lesere som har økt i 2019. Jeg sjekker statistikken og enkelte dager blir jeg helt overrasket over antall besøkende på siden, det gjør meg så glad.

Det ligger mye blod, svette og tårer bak denne bloggen -virkelig. Alt fra webdesign, jevnlige endringer og forbedringer, og ikke minst blogginnleggene er noe jeg legger mye sjel og arbeid i.

Det er også mange som har meldt seg på nyhetsbrev og gratiskurset mitt, også noe som er utrolig morsomt å se. Vil også takke for mailer og kommentarer med hyggelige tilbakemeldinger fra dere. Setter virkelig pris på det og føler meg heldig som kan ha dette som en givende hobby! Så tusen takk til deg.

Planen for 2020

I 2020 ønsker jeg å jobbe videre med alt jeg startet i 2019, gjøre det større og bedre. Dette både med flere fysiske varer i nettbutikken, mer kunst og illustrasjoner og ikke minst, få til flere utstillinger.

Medlemsområde vil jeg sette mer fokus på og få flere brukere inn på, for her er det virkelig mange fine gratis bilder og skjemaer du kan få glede av.

Klar for en sunnere hverdag i januar? Det er jeg!

Ikke minst, kanskje 2020 blir året jeg får startet på mitt interiørkurs som jeg har planlagt de siste 3 årene?

Uansett, så skal jeg fortsette å legge ut innlegg, prøve å inspirere alle som ønsker et mer organisert hjem og til de av dere som ønsker kunst og trykk på veggen. Takk for 2019 og gleder meg til 2020.

Godt nyttår!

facebook