Trenger du inspirasjon til påskedekor?

Foto: Pexels

Forandring fryder

Jeg synes det er så gøy med høytider, mest fordi det ofte innebærer fridager, men også fordi de skaper en ekstra stemning i hjemmet.

Jeg liker å pynte til de ulike høytidene, nettopp av den grunn at forandring fryder og det er greit å friske opp hjemmet innimellom.

Foto: Pexels

Påsken er også en herlig feiring av våren, alt det gule inne og ute (referer til sol og løvetann) gir masse energi.

Som de fleste andre går det masse i egg, både i kykkeliky-form og godteri. Vi har stor påskejakt med gåter fra påskeharen.

Siden vi har fire kaniner vet barna at påskeharen er er god venn av dem. Men hvordan skal man pynte bordet? Hvor mye skal man pynte?


Påskedekor?

Nille påske
Screenshoot fra Nille.no
Screenshot fra Kid.no

Påske er ikke like stort som jul, selv om butikkene kanskje vil overbevise deg om noe annet… Men, jeg synes det er koselig å sette opp noen påskeharer (vi elsker jo kaniner) og få inn fargen gul.

Egg, kyllinger, kaniner og gult roper påske lang vei. Det kan enkelt gjøres ved noen få dekorasjoner satt frem i stue- og kjøkkenområdene. Jeg setter også noe gult på kommoden i gangen, slik at førsteinntrykket og møte hos oss er påske.

Det er masse fin påskepynt i butikker som Nille, KID, Princess, Black Design og Kremmerhuset. Her finner du duker, løpere, servietter og dekorasjoner som vil passe kjempegodt til påskebordet.

Jeg liker også å lage påskekake, og min favoritt har blitt gul marsipankake med rede og egg. Oppskriften finner du her.


Mine favoritter

Denne påsken er det så mye fint i butikkene, og dette er noen av mine favoritter. Verdt å merke seg at jeg er svak for kaniner og påskeharer. Her er screenshots fra overnevnte butikker og nettbutikker.

Screenshoots fra Kremmerhuset.no
Screenshoots fra Kremmerhuset.no

Screenshoots fra Kremmerhuset.no
Screenshoots fra Princessbutikkene.no
Screenshoots fra Princessbutikkene.no
påskedekor
Screenshoots fra BlackDesign.no
Screenshoots fra BlackDesign.no