Tips til hvordan du kan dekke julebordet

Det er ikke mange dagene igjen til jul, faktisk nærmer den seg med stormskritt!

julebordet

Nå er det tre og gaver som står i fokus, men plutselig slår tanken deg, hvordan skal jeg pynte bordet? Du skal sikkert ha gjester i julen og ønsker å skape ekstra hygge med å dekke det perfekte julebordet,

Som alltid er det Pinterest som er min store inspirasjonskilde, og har du ikke begynt å sjekke ut denne fantastiske siden så burde du. De har tips og ideer til enhver anledning.

Det beste er at det er mye DIY (gjør det selv) og løsninger med budsjett i bakhodet. Jeg elsker å tenke kreativt og finne billige mulighter.

LES OGSÅ: Tips til Juledekorasjon

Jeg har derfor samlet noen ulike stiler og dekorasjonsstips her, med bilder fra Pinterest. Anbefaler virkelig at du søker opp den stilen du vil ha der, her kan man finne trinn for trinn på alt.

Alt fra brette servietter til unik pynt.

Blått julebord

Blått er min favorittfarge og selv om mange forbinder julen med rødt, grønt og gull, er det noe vakkert og nobelt over blått. 

LES OGSÅ: Juletre, hvilken stil har du?

Julebordet i gull

Klassisk og veldig elegant. Gull slår aldri feil i julen og er på ingen måte en «motefarge» du vil bli lei av eller som vil være utdatert.

Gran til bords

Dette er neo du vil finne gratis ute, ta med litt gran og pynt opp bord og tallerkener med noe grønt! 

Klassikeren -Rød

Ingen vei utenom, julens mest julete farge er og blir rødt. Et rødt bord skaper definitivt stemning og er en evig klassiker.

Den kreative siden

Vi er alle ulike, og takk og lov for det. Hva med å leke deg frem og bruke gran eller godteri som en del av dekorasjonen?

Sølv på julebordet

Også en klassiker selv om den ikke er i samme kaliber som gull. Dog, sølv er et metall mange av oss er glad i og har masse av. 

Håper disse bildene ga litt inspirasjon til julebordet ditt!

Foto: Pixabay