Vårrengjøring 2020 – Året vi vet du var hjemme så ingen unnskyldning

Vårrengjøring 2020

Vanligvis fyker vi ut så fort det er tegn til sol eller noe som helst som har med vår å gjøre. I disse dager må flere av oss leve med hjemmekontor, barn 24/7 og sitte mye inne. Mye. Inne.

Det er snart april og påske, vi er hjemme, hytteturen er avlyst, så hvorfor ikke starte med vårrengjøringen? Det er jo ikke som du skal reise bort eller være kjempesosial for tiden…

Jeg er allerede godt i gang, har vasket vinduene, gulvene, dørene, skapene, veggene… ja alt. Vårrengjøring 2020 skal i det minste bli perfekt, selv om ikke alt annet jeg planla ble det.

Skriv en liste over det du kan gjøre

I tillegg har jeg re-organisert mange skap, og flere skap venter. Jeg mistenker også en liten oppussing på barnerommet, har funnet en farge jeg har lyst til å male allerede i vinter. Nå har jeg ihvertfall tiden til å gjøre det.

Det er nå det er viktig å få gjort alle disse oppgavene vi vanligvis ikke har tid til ellers.

Mange er hjemme 24/7 med samboer og barn og det kan være en prøvelse for mange. I tillegg er det på et ganske utenkelig tidspunkt på året, det er jo nå vi vil være mer ute og sosialisere oss. Men istedenfor å synes masse synd på seg selv, start med vårrengjøringen.

Lag en en liste over hva du ønsker å ta tak i før sommeren, tenk rom for rom, hva som kan forbedres. Jeg vil også anbefale at du leser fjorårets innlegg om vårrengjøring og last gjerne ned sjekklisten jeg laget her. Start med vårrengjøring 2020!

De sier 2020 har blitt avlyst så hvorfor ikke bruke tiden til å gjøre det fint for 2021? 🙂

facebook